27 Μαΐου 2013

Η Microsoft παρουσίασε το Xbox One

H Microsoft πήρε σειρά για να μπει στη νέα εποχή του gaming και αποκάλυψε όσα θα πρέπει να ξέρουμε για το νέο της σύστημα, το οποίο και θα κυκλοφορήσει με την ονομασία Xbox One. H Microsoft πήρε σειρά για να μπει στη νέα εποχή του gaming και αποκάλυψε όσα θα πρέπει να ξέρουμε για το νέο της σύστημα, το οποίο και θα κυκλοφορήσει με την ονομασία Xbox One.

Η μετάδοση ξεκίνησε με ένα video με τον Major Nelson, ο οποίος και άνοιξε το χορό για την εκδήλωση που ακολούθησε με ένα δεύτερο να ακολουθεί και να πρωταγωνιστούν σε αυτό σημαντικά στελέχη της Microsoft (από τον Bill Gates) που έχουν περάσει στο παρελθόν και καταλήγοντας σε developers όπως ο Hideo Kojima.

O Don Mattrick άνοιξε το χορό σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stage, κάνοντας την εισαγωγή.

Ο ίδιος δήλωσε πως «έχει περάσει την καριέρα του στην αλληλεπιδραστική ψυχαγωγία και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό που θα ακολουθήσει».

Μετά από ένα σύντομο ταξίδι στην ιστορία του Xbox ως gaming σύστημα, των υπηρεσιών και του Kinect, ο Mattrick τόνισε πως η Ε3 θα είναι μία καλή στάση για όσα θα ακολουθήσουν, τονίζοντας πως αυτά που θα αποκαλυφθούν σήμερα θα είναι τα πρώτα απλά από όσα θα ακολουθήσουν για τα σχέδια της Microsoft για τους επόμενους μήνες.

Η παρουσίαση συνέχισε με το πόσο έχει αλλάξει το δωμάτιο του χρήστη στον τομέα της ψυχαγωγίας μέσα στα τελευταία 8 χρόνια.

«Πρέπει να το κάνουμε καλύτερο», σημείωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε «πως ο στόχος της νέας ομάδας του Xbox είναι αυτό που θα ενώνει όλα τα παραπάνω σε ένα μηχάνημα».

Το όνομα της κονσόλας είναι Xbox One και μέσα από το πρώτο video παρουσιάστηκε και το εξωτερικό της περίβλημα, καθώς και το Kinect που θα τη συνοδεύει.

Στη σκηνή ανέβηκε ο Yusuf Mehdi, ο οποίος και έκανε μια πρώτη παρουσίαση για το σύστημα.

Λόγω του ότι θα είναι μόνιμα συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, η συσκευή θα μπορεί να συνδέεται αυτόματα στο διαδίκτυο, θα μπορεί να αντλεί δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, καθώς και να αλλάζει αυτόματα σε υπηρεσίες όπως παρακολούθηση τηλεόρασης, πλοήγηση μέσα από τον Internet Explorer κτλ.

eternity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου