14 Μαΐου 2013

Το LinkedIn σβήνει τις συνοδούς πολυτελείας από τις σελίδες του

Όχι πια σεξ, είμαστε σοβαρό επαγγελματικό δίκτυο… Αυτό μάλλον υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι της γνωστής ιστοσελίδας LinkedIn, στην οποία ο καθένας μπορεί να αναρτήσει τα επαγγελματικά του στοιχεία, να αναπτύξει μια κοινότητα «συναδέλφων», αλλά και να αναζητήσει εργασία. Το επάγγελμα της πορνείας, ωστόσο δεν θα συμπεριλαμβάνεται πλέον στη λίστα της δημοφιλούς ιστοσελίδας, η οποία ανανέωσε τους όρους χρήσης της.
Οι υπεύθυνοι καλούν, λοιπόν, τους εγγεγραμμένους να μη δημιουργούν προφίλ ή να προωθούν τις υπηρεσίες τους αν έχουν να κάνουν με πορνεία, ακόμα και αν στη χώρα τους η δραστηριότητα αυτή είναι νόμιμη.
Όπως φαίνεται τα προφίλ αυτά είναι πολλά, καθώς πίσω από τις ιδιότητες «μαθήτρια», «γυμναστής» μπορεί κανείς να εντοπίσει…λαβράκια. Έτσι, οι συνοδοί πολυτελείας δε θα μπορούν πλέον να διαφημίζουν τα προσόντα τους και προωθούν τις υπηρεσίες τους μέσω του LinkedIn, καθώς θα σβήνονται αυτόματα τα προφίλ τους στα οποία αναφέρονται οι όροι «συνοδοί», «call girls», «καυτά κορίτσια», «ψυχαγωγία για ενήλικες», «συνοδοί Ντουμπάι» και άλλοι.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου