26 Μαΐου 2013

Αυστραλία: Ο Ελληνας στρίπερ που δεν πίνει, δεν καπνίζει και πάει στην εκκλησία

Ένας διαφορετικός στρίπερ απασχολεί τα ΜΜΕ της Μελβούρνης. Είναι ελληνικής καταγωγής, δηλώνει πιστός ορθόδοξος, δεν πίνει, δεν καπνίζει και δεν ξενυχτά τα σαββατόβραδα, γιατί το πρωϊνό της Κυριακής το αφιερώνει στην εκκλησία. Με τον ελληνικής καταγωγής Pistol Pete ασχολούνται τα μέσα ενημέρωσης στη Μελβούρνη, καθώς παρότι στρίπερ, δηλώνει πιστός ορθόδοξος και δεν εργάζεται μετά τις 11.00 τα βράδια του Σαββάτου, αφού τα κυριακάτικα πρωινά τα αφιερώνει στην εκκλησία.
Κάποτε ήταν λογιστής, αλλά το 2008 με την οικονομική κρίση έχασε τη δουλειά του. Ακολούθησαν χρέη, παχυσαρκία και ασθένειες. Πήγε στην Ταϊλάνδη, έκανε διαλογισμό, εξασκήθηκε στις πολεμικές τέχνες, έχασε 40 κιλά και «έχτισε σώμα» και επιστρέφοντας στη Μελβούρνη αποφάσισε να γίνει στρίπερ, κάνοντας μάλιστα διεθνή καριέρα.
Ο Pete δεν πίνει, δεν παίρνει ναρκωτικά, δεν κάνει κλάμπιγκ. Η μόνη του αμαρτία, όπως λέει, είναι ότι μπορεί να συγκεντρώνει πάνω του «κάποιες φλογισμένες γυναικείες ματιές» και κατά τα λεγόμενά του, δεν περιφρονεί τις παχουλές και λιγότερο ελκυστικές πελάτισσες, όπως κάνουν συνάδελφοί του.
Μάλιστα απολαμβάνει την συμπαράσταση της οικογένειάς του, μπροστά στην οποία εκπαιδεύτηκε στο στριπτίζ. Η μητέρα του δηλώνει περήφανη για τον γιο της. Όσο για τον πατέρα του, ο Pistol Pete δηλώνει πως κάποτε, όταν τον πήγε από ένα κλαμπ, όπου εμφανιζόταν, σε ένα άλλο, του είπε:

«Γιε μου, δεν σκότωσες κανένα, δεν έκλεψες, δεν κάνεις πορνεία, δεν κάνεις μοιχεία. Είσαι ηθικός και απλά διασκεδάζεις συνανθρώπους σου».

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου