26 Μαΐου 2013

Πόλεμος Χατζηνικολάου -Ντινόπουλου με αφορμή το δημοσίευμα για λουκέτο στην ΕΡΤ‏

Πόλεμος μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Αργύρη Ντινόπουλου και του εκδότη της Realnews Νίκου Χατζηνικολάου ξέσπασε, με αφορμή τις πληροφορίες της εφημερίδας περί προσωρινού λουκέτου στην ΕΡΤ. Ο Ντινόπουλος ξεκίνησε τις «εχθροπραξίες», μιλώντας για προκλητικό δημοσίευμα που πλήττει τη δημόσια τηλεόραση -δημοσίευμα το οποίο δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα, όπως είπε Και συνέχισε λέγοντας ότι το γράφουν εκείνοι που προσπάθησαν να αρπάξουν τη συχνότητα του 902, επειδή τους ξέβρασε η τηλεόρασηλόγω της πολιτείας τους στο Αlter, όταν έπαιρναν ηγεμονικούς μισθούς -με τραπεζικά δάνεια. «Δεν είχαν αντιληφθεί ότι έπαιρναν τα λεφτά από θαλασοδάνεια;» υπογράμμισε. «Τα ‘Στρουμφάκια’ έδιναν ενέχυρο».

Λίγο αργότερα στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ (Παρασκευοπούλου -Τρουπής) παρενέβη τηλεφωνικά ο Νίκος Χατζηνικολάου, κάνοντας λόγο για χυδαία επίθεση από τον βουλευτή και πρώην δημοσιογράφο, ο οποίος θέλει να επιβάλει λογοκρισία. Η πληροφορία μας είναι απολύτως διασταυρωμένη, είπε, και πρόσθεσε «είναι δυνατόν να έχουν ευθύνη οι εργαζόμενοι για τα δάνεια των επιχειρήσεων; Αυτά είναι γελοιότητες».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου χαρακτήρισε «κουτσομπολιό» τα περί συζητήσεων για εξαγορά του 902 από τον ίδιο και τόνισε ότι ο βουλευτής έχει εκτραπεί και πρέπει να το μαζέψει η ΝΔ.

aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου