17 Μαΐου 2013

Απαντάει με Ρούνεϊ η Άρσεναλ;

Ένα χρόνο ύστερα από την πώληση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ ετοιμάζεται να… απαντήσει με την απόκτηση του Γουέιν Ρούνεϊ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», μόνο αδιάφορη δε μένει η Άρσεναλ, μπροστά στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Γουέιν Ρούνεϊ από τους «μπέμπηδες» και σκέφτεται να καταθέσει την πρότασή της στον διεθνή Άγγλο επιθετικό.
Η δυσκολία που παρουσιάζει για τους Λονδρέζους η απόκτηση του Ρούνεϊ, έχει να κάνει με τις πολύ υψηλές απολαβές του, καθώς ο διεθνής Άγγλος φορ αμείβεται με 300.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ενώ ο Λούκας Ποντόλσκι, που είναι αντίστοιχα ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Άρσεναλ, παίρνει 120.000 ευρώ την εβδομάδα.
Τέλος, καθοριστικό ρόλο αναμένεται να παίξει και η θέση που θα τερματίσουν οι «κανονιερηδες» στο πρωτάθλημα, καθώς σε περίπτωση που εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε το διαθέσιμο μπάτζετ για μετεγγραφές που θα έχει στα χέρια του ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ, θα εκτοξευτεί στα 80 εκατ. ευρώ.


sportandbusiness.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου