26 Μαΐου 2013

Στον εισαγγελέα οπαδός για επεισόδια στον αγώνα Πανιώνιος - Άρης

Ένας 26χρονος οδηγήθηκε την Κυριακή στον εισαγγελέα, για συμμετοχή στα επεισόδια, που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, μετά τη λήξη του αγώνα μπάσκετ, μεταξύ Πανιωνίου και Άρη, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης. Τα επεισόδια, σύμφωνα με την Αστυνομία, άρχισαν όταν ομάδα περίπου 50 ατόμων προκάλεσε φθορές στη «φυσούνα», που οδηγεί στα αποδυτήρια, έρριξαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα κατά αθλητών και στη συνέχεια επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις, που μετέβησαν στο σημείο, εκτοξεύοντας μπουκάλια, πλαστικά καθίσματα, μεταλλικά κιγκλιδώματα και άλλα αντικείμενα.

Η ομάδα των ατόμων αυτών συνέχισε τις επιθέσεις, κατά των αστυνομικών δυνάμεων, και εκτός γηπέδου, πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα. Από τις επιθέσεις αυτές τραυματίσθηκαν δύο αστυνομικοί.

Από αστυνομικούς των ΜΑΤ συνελήφθη ένας 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος συμμετείχε στην ομάδα των ατόμων, που επιτέθηκε στους αστυνομικούς, εντός και εκτός του Γυμναστηρίου και πέταξε ένα πλαστικό κάθισμα και πέτρα κατά των αστυνομικών.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου