28 Μαΐου 2013

Ανησυχία και σκεπτικισμός για Λεωφόρο

Οι ημέρες περνούν και δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές ανάμεσα σε Ερασιτέχνη και ΠΑΕ για το θέμα της Λεωφόρου και πλέον στον Παναθηναϊκό Α.Ο. υπάρχει έντονη ανησυχία. Ακόμα μία εβδομάδα πέρασε χωρίς να υπάρξει καμία απολύτως εξέλιξη στο θέμα της υπογραφής της σύμβασης για τη Λεωφόρο.

Το συγκεκριμένο ζήτημα πλέον μοιάζει με το γεφύρι της Άρτας. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει από τα τέλη Φεβρουαρίου και από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Παρά τα όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στην εκπομπή της Θύρας 13 όλη την προηγούμενη εβδομάδα δεν υπήρξε καμία εξέλιξη.

Πλέον, στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού Α.Ο. υπάρχει έντονος προβληματισμός για τα όσα συμβαίνουν.

Οι αντιδράσεις στο Δ.Σ.

Χαρακτηριστικό των σκέψεων που υπάρχουν είναι τα όσα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι είναι πλέον καχύποπτοι για την καθυστέρηση που υπάρχει παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός Α.Ο. έχει δείξει τις καλύτερες προθέσεις. Οι Γιάννης Αλαφούζος και ο Αχιλλέας Μακρόπουλος τα έχουν βρει εδώ και καιρό όμως η συμφωνία δεν έχει αποτυπωθεί σε συμφωνητικό.

Ωστόσο, η καχυποψία πηγάζει από τα όσα μαθαίνουν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη από στελέχη της ΠΑΕ. Τα όσα ακούγονται πολλές φορές αντικρούονται μεταξύ τους κάτι που μεγαλώνει την ανησυχία που υπάρχει στη "μάνα του λόχου".

Καθυστερεί και το σχεδιασμό του Ερασιτέχνη

Αιτία της ανησυχίας που υπάρχει αποτελεί και το γεγονός ότι στον Παναθηναϊκό Α.Ο. περιμένουν την υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης για να μπορέσουν να κάνουν τα δικά τους πλάνα σχετικά με το μέλλον.

Τα χρέη, οι προσφυγές και ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου αποτελούν βασικά ζητήματα για τη βιωσιμότητα του Συλλόγου. Τα χρέη και οι προσφυγές συνεχώς αυξάνονται ενώ πλέον έχει περάσει και ο Μάιος και έχει καθυστερήσει σημαντικά ο σχεδιασμός των τμημάτων για την επόμενη περίοδο.

Στο Ερασιτέχνη αναμένουν την υπογραφή της σύμβασης για να μπορέσουν να φτιάξουν ένα πλάνο διακανονισμών των χρεών αλλά και να αρχίσει ο σχεδιασμός των τμημάτων. Από την πλευρά της "μάνας του λόχου" υπάρχει κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ, υπάρχει καλή θέληση κάτι που έχει αποδειχτεί στο παρελθόν, αλλά πλέον αναμένουν και τις εξελίξεις.

prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου