11 Μαΐου 2013

«Προβλήματα στο σεξ; Ορίστε ερωτικό πρόγραμμα» συμβουλεύει σεξολόγος

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που βρεθήκατε «κοντά» με τη σύντροφό σας; Μήπως δεν θέλετε καν να συζητάτε για τα προβλήματα στη σχέση σας; 1. Αντιμετωπίστε το πρόβλημα
Εφόσον υπάρχει πολλή οργή μεταξύ σας, κάντε ανακωχή. Πιέστε τους εαυτούς σας να μιλήσετε για τα προβλήματα που υπάρχουν, χωρίς να επιρρίπτετε ευθύνες.

2. Ορίστε ρεαλιστικούς στόχους
Οφείλετε να συμβιβαστείτε σε ορισμένα ζητήματα με τις απόψεις του συντρόφου σας. Μιλήστε για το τι σας αρέσει στο σεξ, χωρίς περιορισμούς ή άγχος. Μιλήστε για το πότε κάνατε το περισσότερο σεξ και προσπαθήστε να θυμηθείτε τι ήταν αυτό που σας έκανε χαρούμενους τότε.

3. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα του σεξ
Βγείτε ραντεβού με σκοπό το σεξ, μην κάθεστε και το περιμένετε να συμβεί από μόνο του. Αν και η ιδέα του να ορίζεις πότε θα κάνεις σεξ μπορεί να φαίνεται ανιαρή, στην πραγματικότητα μπορεί να αποδειχθεί υπερπολύτιμη, στην προσπάθειά σας να αναζωπυρώσετε το πάθος της σχέσης.

4. Κάντε πρώτος την κίνηση
Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και προτείνετε εσείς πότε και που θα κάνετε σεξ. Προσοχή, ωστόσο, μην γίνετε πολύ επιθετικός ή πολύ αίολος, αλλιώς μπορεί να την απομακρύνετε ακόμη περισσότερο.

5. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε σεξ
Όσο περισσότερο είστε μαζί, τόσο πιο βαρετό θα γίνετε το σεξ μεταξύ σας. Ο έρωτας αρχίζει να σβήνει και η επαφή γίνεται πιο πολύ καθήκον παρά απόλαυση. Ο ευκολότερος τρόπος για να το μεταβάλλετε αυτό είναι να μεταβάλλετε τις τεχνικές σας στο κρεβάτι. Δοκιμάστε νέες κινήσεις, νέους τρόπους προσέγγισης της συντρόφου σας, και σύντομα θα διαπιστώσετε μεγάλη αλλαγή στη σεξουαλική διάθεσή σας ως ζευγάρι.


koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου