12 Μαΐου 2013

«Κατέστρεψα την καριέρα μου!»

Πολύ προβληματισμένος και στεναχωρημένος ήταν μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ο Θανάσης Γιάχος που έβαλε τα κλάματα. Τι του ζήτησε ο Δημήτρης Μπάκος και τι απάντησε ο ρέφερι από την Χίο.

Το... τρίτο ημίχρονο στον Αστέρα Τρίπολης είχε οργή και μεγάλα παράπονα για την διαιτησία. O εκ των ισχυρών ανδρών του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος, έσπευσε να διατυπώσει τις έντονες ενστάσεις του προς τον Γιάχο κυρίως για την φάση του Μανιάτη. «Να βγεις και να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη», του τόνισε χαρακτηριστικά και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των Αρκάδων ο Γιάχος επισήμανε: «Είδα την φάση. Έκανα... έγκλημα. Κατέστρεψα την καριέρα μου. Δεν άφησα το παιχνίδι να εξελιχθεί όπως έπρεπε». Ο ρέφερι από την Χίο ήταν πολύ προβληματισμένος και μάλιστα έφτασε και σε σημείο να βάλει τα κλάματα.

Μάλιστα, ο προπονητής του Αστέρα, Σάκης Τσιώλης, προφανώς επηρεασμένος από την εικόνα του μετανιωμένου Γιάχου τον πήρε αγκαλιά και του είπε χαρακτηριστικά πως «αυτά συμβαίνουν».

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού λίγο αργότερα, όταν πήγε να πλησιάσει και να απολογηθεί και ο Τριτσώνης, τον παρότρυνε να φύγει, καθώς την συγκεκριμένη στιγμή μόνο χειρότερα μπορούσε να κάνει τα πράγματα η παρουσία του. «Σας δικαιολόγησα εγώ! Φύγετε! Δε βλέπετε πως είναι η κατάσταση;» είπε συγκεκριμένα, προσπαθώντας να αναλάβει χρέη... πυροσβέστη για να ηρεμήσουν κάπως τα πνεύματα.



| gazzetta.gr
|

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου