11 Μαΐου 2013

Τα λένε άμεσα με Σεϊταρίδη στον Παναθηναϊκό

Άμεση αναμένεται να είναι η συνάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη για την ανανέωση του συμβολαίου του με το Τριφύλλι. Στο 50-50 είναι για τον Μπαρμπαρούση οι πράσινοι ενώ και η σκέψη προσέγγισης του Σωτήρη Κυργιάκου γυρνάει στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Στον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη επί της Ξάνθης την Πέμπτη το βράδυ εξασφάλισαν την 6η θέση, έχουν δικαίωμα στο όνειρο της Ευρώπης και από εδώ και στο εξής μπορούν να κάνουν το σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν.

Να βάλουν μπροστά τις επαφές για αποχωρήσεις, αποδεσμεύσεις, πωλήσεις (αν τυχόν υπάρξουν) και μεταγραφές ενόψει της νέας χρονιάς.

Βέβαια το βασικότερο ίσως είναι το ξεκαθάρισμα του ρόστερ και των ποδοσφαιριστών που από τη φετινή σεζόν θα συνεχίσουν και την επόμενη να βρίσκονται στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε αυτό είναι που θα θέσει και τις προτεραιότητες αλλά και τις μεταγραφές στο Τριφύλλι.

Το σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι των πράσινων πλην του Κουίνσι επιθυμούν να λύσουν την συνεργασία τους και με τους Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Φορναρόλι ενώ σίγουρα θα φύγουν οι Καζιγιάμα, Εσπάρθα και Κάιπερ τον οποίων οι δανεισμοί ολοκληρώνονται και κανείς δεν έπεισε ότι μπορεί να προσφέρει στο Τριφύλλι.

Μάλιστα την Τρίτη αναμένεται να γίνει μια μεγάλη σύσκεψη, με παρόντες όλους τους ανθρώπους που θα παίξουν ρόλο στον φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό για να γίνει ένα ξεκαθάρισμα.

Άμεσα συνάντηση με Γιούρκα

Αντίθετα υπάρχουν δυο συμβόλαια τα οποία λήγουν στον Παναθηναϊκό αλλά οι πράσινοι επιθυμούν την ανανέωση τους. Ο λόγος για τους Σεϊταρίδη και Μαρίνο.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Γιούρκα μάλιστα άμεσα, ίσως και μέχρι την Δευτέρα να υπάρξει η σχετική επαφή των ανθρώπων του Τριφυλλιού με τον διεθνή ποδοσφαιριστή για να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών και για τα επόμενα χρόνια.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι ο Σεϊταρίδης μπορεί να προσφέρει και αγωνιστικά αλλά και στα αποδυτήρια την επόμενη σεζόν παραμένοντας φυσικά και ένας από τους αρχηγούς του Τριφυλλιού.

Η περίπτωση του Μπαρμπαρούση

Ξεχωριστή περίπτωση είναι αυτή του Κώστα Μπαρμπαρούση. Ο Νεοζηλανδός έδειξε στα τελευταία παιχνίδια ένα πολύ καλό πρόσωπο. Έδειξε πως όταν βρει ρυθμό μπορεί να προσφέρει και έχει δυνατότητες ώστε να αποτελεί μια λύση για τους πράσινους.

Κατάφερε μάλιστα να πείσει ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια για να μείνει και την επόμενη σεζόν αλλά σίγουρα όχι με 1 εκ. ευρώ που είναι η ρήτρα αγοράς του από την Αλάνια Βλαντικαφκάζ.

Από την άλλη υπάρχουν και άνθρωποι μέσα στο πράσινο στρατόπεδο που θεωρούν ότι τα πολλά και κυρίως μακρινά ταξίδια του Μπαρμπαρούση αποτελούν τροχοπέδη στην υπόθεση παραμονής του. Γιατί όπως φάνηκε και την φετινή σεζόν έλειψε αρκετό διάστημα από τις υποχρεώσεις των πράσινων.

Μπορεί να παίξει του Κυργιάκου

Ένα από τα ονόματα που θα μπορούσαν να παίξουν για αρκετούς λόγους για τον Παναθηναϊκό είναι αυτό του Σωτήρη Κυργιάκου ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Βόλφσμπουργκ.

Για να προχωρήσει η περίπτωση του και να υπάρξει ακόμα και επαφή βέβαια θα πρέπει ο πρώην άσος των πράσινων να μειώσει κατά πολύ τις απαιτήσεις του και να θέλει να επιστρέψει με λιγότερα χρήματα στο Τριφύλλι.

prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου