7 Απριλίου 2013

Προβάδισμα ο Φιγκερόα για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Ο Γιάννης Βονόρτας δοκίμασε στην προπόνηση του Σαββάτου τόσο τον Φιγκερόα όσο και τον Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης αλλά ο Αργεντινός είναι το φαβορί για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα των πράσινων. Επιστροφή στην ενδεκάδα για τον Σεϊταρίδη. O Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε στην Παιανία την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τους Πράσινους αν θέλουν να ελπίζουν ότι θα βρεθούν στα play - off του φετινού πρωταθλήματος.

Το απουσιολόγιο δεν είναι λευκό για τον Γιάννη Βονόρτα, καθώς απέκλεισε από την αποστολή τους Σο και Μπουμσόνγκ που είναι τιμωρημένοι αλλά και τον Μαυρία που μέσα στην εβδομάδα ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα μείνει εκτός δράσης για μια εβδομάδα. Αντίθετα, επιστρέφει στην αποστολή ο Γιούρκας Σεϊταρίδης που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον μηνίσκο.

Στην τελευταία προπόνηση στην Παιανία οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το ζέσταμα συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" και ταχύτητες. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρία groups και έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Οι Ταμπάκης και Μαυρίας υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Μετά την προπόνηση ανακοινώθηκε η 20μελής αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο, εκτός της οποίας έμειναν οι: Μαυρίας, Ταμπάκης, Λαγός, Κοτσόλης, Φουρλάνος, Κάιπερ, Φορναρόλι, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης και οι τιμωρημένοι Χαμπίμπ και Μπουμσόνγκ.


Πηγή:Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου