10 Απριλίου 2013

Εξιχνιάστηκαν τρεις διαρρήξεις σε καταστήματα της Σπάρτης

Κ Για τα αδικήματα της κλοπής, της αποδοχής και της διάθεσης προϊόντων εγκλήματος σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων, ηλικίας 31 και 27 ετών. Ειδικότερα, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, το ΑΤ Σπάρτης εξιχνίασε τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε καταστήματα της Σπάρτης που έλαβαν χώρα κατά τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 5 και του Σαββάτου 6 Απριλίου.
Συγκεκριμένα, ο 31χρονος κατηγορείται πως το βράδυ της Παρασκευής, διέρρηξε καφεκοπτείο, από το οποίο αφαίρεσε χρήματα, ενώ το επόμενο βράδυ, διέρρηξε δύο καφενεία και αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα.
Στη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, το πρωί της Τρίτης 9/4, οι άντρες του ΑΤ Σπάρτης βρήκαν στην κατοχή του 27χρονου, τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 31χρονος είχε συλληφθεί και στις 29/3 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Σπάρτης, για απόπειρα κλοπής και ναρκωτικά.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

lakonikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου