3 Απριλίου 2013

Κατήγγειλε και εσύ έναν κοπανατζή ή λουφαδόρο του Δημοσίου.

Ο έλεγχος ήταν αιφνιδιαστικός με σκοπό να εντοπιστούν κοπανατζήδες αλλά και «λουφαδόροι» δημόσιοι υπάλληλοι και έγινε μετά από καταγγελίες πολιτών για υπάλληλο που πήγαινε στην υπηρεσία το πρωί και έφευγε στη συνέχεια διότι εργαζόταν και αλλού!

Εντάσσεται, δε, σε ένα γενικότερο σχεδιασμό για ελέγχους και εφόδους προκειμένου να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι στο Δημόσιο και ανάλογοι έλεγχοι έχουν ξεκινήσει σε πολλές υπηρεσίες του Δημοσίου καθώς δεν είναι δυστυχώς σπάνιο φαινόμενο οι περιπτώσεις υπαλλήλων που χτυπούν την κάρτα συναδέλφων τους που απουσιάζουν από την εργασία τους, που παίρνουν άδειες προσκομίζοντας βεβαιώσεις γιατρών για ανύπαρκτα προβλήματα υγείας αλλά και που διορίστηκαν με πλαστά δικαιολογητικά.

Ήδη, το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης έχει ενισχυθεί με 35 επιπλέον άτομα προκειμένου να ενταθούν τόσο οι έλεγχοι όσο και η συχνότητά τους.

Όπως τονίζει η υπηρεσία οι έλεγχοι γίνονται αυτεπάγγελτα ή μετά από καταγγελίες πολιτών, τις οποίες θεωρούν... καλοδεχούμενες οι Επιθεωρητές και μάλιστα έχουν αυξηθεί τελευταία.

Κατήγγειλε και εσύ έναν κοπανατζή ή λουφαδόρο του Δημοσίου, λοιπόν. Μπορείς!

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου