10 Απριλίου 2013

Αλλάζει φανέλα η Εθνική

Στο παιχνίδι με τη Λιθουανία στο Βίλνιους στις 7 Ιουνίου θα φορέσει η Εθνική τη νέα της εμφάνιση. Σε συμφωνία με την αθλητική εταιρεία Nike ήρθε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με τις δύο πλευρές να ανακοινώνουν τη σύναψη συνεργασίας.

Στο εξής, η Nike θα είναι ο επίσημος προμηθευτής εμφάνισης και εξοπλισμού για την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα. Η νέα εμφάνιση θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στις 7 Ιουνίου στον αγώνα με τη Λιθουανία.

«Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια της Εθνικής Ομάδας ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο brand. Η Nike είναι εταιρεία που διαχρονικά έχει ταυτιστεί με σπουδαίες διεθνείς επιτυχίες αθλητών και ομάδων και πλέον συνδέεται με την κορυφαία ομάδα της χώρας μας, την Εθνική Ομάδα. Εύχομαι αυτή η συνεργασία να μακροημερεύσει και πιστεύω ότι θα συμβάλει γενικότερα στην ανάπτυξη του εγχώριου ποδοσφαίρου», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.

«Η συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μας συναρπάζει. Η Εθνική Ομάδα αντιπροσωπεύει μια απίστευτα πλούσια ιστορική κληρονομιά, παθιασμένους οπαδούς και σημαντικό ιστορικό επιτυχιών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Από την Εθνική Ανδρών έως την ομάδα Παίδων, θα παρέχουμε τα πιο καινοτόμα προϊόντα υψηλής απόδοσης στους καλύτερους αθλητές της χώρας», σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής της Nike Hellas, Κρίστιαν Λούχα.

Να σημειωθεί ότι οι Εθνικές ομάδες που ντύνει η Nike είναι οι εξής: Βραζιλία, Ολλανδία, Γαλλία, Πορτογαλία, Κροατία, Τουρκία, Πολωνία και ΗΠΑ.


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου