18 Φεβρουαρίου 2013

Nικήτρια του Dancing With The Stars 3 η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ηλία Βρεττό και Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν σκληρή. Και οι δυο παίχτες ήταν δυνατοί, αλλά κέρδισε ο καλύτερος, έτσι όπως γίνεται πάντα άλλωστε! Αυτή τη φορά λοιπόν ο κόσμος με την ψήφο του ανέδειξε την Ντορέττα ως μεγάλη νικήτρια του Dancing with the stars 3! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 15 Οκτωβρίου του 1979. Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης και έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τον αθλητισμό.
Από 5 έως 22 ετών ασχολήθηκε με την ρυθμική γυμναστική και τον στίβο. Συμμετείχε σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ως μέλος της Ελληνικής Εθνικής ομάδας μέχρι το 2002.
Το 2000 παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας, αλλά και θεατρικά σεμινάρια.
Το 2002 πέρασε με επιτυχία στις εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και μπήκε στην Ανώτερη Δραματική Σχολή. Στην τηλεόραση έχει παίξει στις σειρές: Απαγορευμένη αγάπη, Λευκός Οίκος, Σχεδόν ποτέ, Κλείσε τα μάτια, Μπερδέματα, Βέρα στο δεξί. Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στην ταινία Η Λίζα και όλοι οι άλλοι και στη μικρού μήκους ταινία Αλμουκάν.
Το 2004 είχε ραδιοφωνική εκπομπή στον Virgin Radio Athens και στο 88FM. Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά.
Όσο για το θέατρο έχει παίξει στο Σεσουάρ για δολοφόνους (2011) και Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης (2011) σε σκηνοθεσία Γ. Κακλέα.
Το 2012, η Ντορέττα παίζει στο έργο «Ο αφέντης Πούντιλα και ο Δούλος του ο Μάττι» του Μπέρτολτ Μπρεχτ στο Θέατρο Καρέζη.
Ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη με τον οποίο απέκτησε δύο γιους.
Το 2012 της γίνεται πρόταση να λάβει συμμετοχή στο "Dancing with the stars 3", δεν λέει όχι, δέχεται αμέσως την πρόταση. Χωρίς να ξέρει τις δυνάμεις της στον χορό, τολμά να κάνει το ταξίδι του Dancing. Η σχέση της με τον χορό τα προηγούμενα χρόνια ήταν απούσα από την ζωή της, η εξέλιξή της μέσα στο παιχνίδι ήταν θεαματικά συγκλονιστική!
Σε κάθε live γινόταν και καλύτερη, την έβλεπες ότι το ζούσε, τα αρνητικά σχόλια των κριτών την πείσμωναν και αυτή πάσχιζε για το καλύτερο.
Κατάφερε να ανέβει στην κορυφή και να σηκώσει το έπαθλο του Dancing with the stars 3! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι η νικήτρια του show και η συγκίνησή της δεν κρύβεται.

entertv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου