17 Φεβρουαρίου 2013

Μαϊμού φοιτήτριες υπόσχονται ερωτικές συνευρέσεις!!

Φοιτήτριες υπόσχονται ερωτικές συνευρέσεις από το facebook για μια... χρονοκάρτα - Δέλεαρ τα προκλητικά προφίλ! Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν τον τελευταίο καιρό στο facebook και σε άλλα social media τα περιστατικά εξαπάτησης νεαρών από φοιτήτριες και όχι μόνο οι οποίες τους υπόσχονται ερωτικές στιγμές έστω και για μια… χρονοκάρτα στο κινητό τους. Πώς στήνεται το κόλπο;

Οι κοπέλες, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει συμπολίτης που υπέστη την ενόχληση νεαρής, φτιάχνουν ένα προκλητικό προφίλ στο facebook και χωρίς φυσικά να σε γνωρίζουν, σου κάνουν έτοιμα φιλίας. Στην περίπτωση που το αποδεχθείς ή ανταλλάξεις προσωπικά μηνύματα μαζί τους σε πηγαίνουν σιγά-σιγά εκεί που θέλουν.

Σου υπόσχονται ότι θα «ξεκλειδώσουν», μόνο για σένα, και άλλες πολύ πιο τολμηρές φωτογραφίες ενώ μπορούν ακόμα, εάν το επιθυμείς, να κάνουν cyber sex μαζί σου μέσω skype.

Φυσικά δεν παραλείπουν να αναφερθούν και στην πρώτη και βασική προτεραιότητα για να ξεκινήσουν όλη αυτή την άκρως προσωπική διαδικασία μαζί σου: Να βάλεις στο κινητό τους μια χρονοκάρτα μεγάλη αξίας.

Εάν τα «θύματα» τσιμπήσουν και βάλουν το ποσό στην κάρτα των γυναικών, συνήθως αυτές εξαφανίζονται και ψάχνουν για το επόμενο «θύμα» χωρίς φυσικά να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους.

Ωστόσο στην Πάτρα έχει καταγραφεί και περιστατικό που το «θύμα» θεωρήθηκε μεγάλο «ψάρι» και η όμορφη φοιτητριούλα κατάφερε, βήμα-βήμα, να του φάει πολλά χρήματα, προσφέροντας ελάχιστα απ' όσα αρχικά είχε υποσχεθεί.

thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου