22 Ιουλίου 2012

Tamara Ecclestone: «Με τον πρώην μου είχαμε ένα χρόνο να κάνουμε sex!»


Θυμάστε που σας είχαμε γράψει από το star.gr, πως η Tamara Ecclestone είναι αηδιασμένη από τον πρώην φίλο της επειδή ανακάλυψε ένα ντροπιαστικό sex tape του; Η κόρη του αφεντικού της Formula 1, παράτησε τον άπιστο πρώην της, ωστόσο δεν μπορεί να χωνέψει αυτό που της συνέβη, με αποτέλεσμα να βγαίνει και να δηλώνει, πως «τον τελευταίο χρόνο δεν κάναμε καθόλου sex. Έδειχνε να μην με θέλει καθόλου. Και σκεφτόμουν: “τι να κάνω; να κάνω δίαιτα;”»

Μάλιστα όπως εξομολογείται, προκειμένου να ανανεώσει τη σχέση τους, έκανε πολλή γυμναστική, και εξαντλητικές δίαιτες. Αλλά… τίποτα!

Μέχρι που ανακάλυψε το sex tape και κατάλαβε γιατί τόσο καιρό την απέφευγε ο πρώην της.

Όπως λέει η ίδια, είναι σίγουρη πως γυρίστηκε όσο ήταν μαζί οι δυο τους, μιας και φορούσε δυο χρυσά βραχιόλια Cartier στο χέρι του, τα οποία η ίδια του είχε κάνει δώρο.

Αναρωτιέται δε, πότε πρόλαβε να την απατήσει, αφού στα περίπου δυο χρόνια που ήταν ζευγάρι, είχαν περάσει χωριστά πολύ λίγες νύχτες.

Ο Omar πάντως από τη μέρα που τον έδιωξε από το σπίτι και του πήρε τα δωράκια που του είχε κάνει, (μια Ferrari, μια Lamborghini κ.τ.λ), την έχει βομβαρδίσει με μηνύματα συγγνώμης.

Αλλά η 28χρονη κόρη του Bernie Ecclestone… ανένδοτη!

Και επειδή εκτός από απατημένη είναι και large, του άφησε μια Bentley, ένα Range Rover και κοσμήματα αξίας 145.000 δολαρίων.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου