20 Ιουλίου 2012

H Κρητικοπούλα που έβαλε πλώρη για.. «Μις Κόσμος»

Μία μελαχρινή καλλονή από το Ηράκλειο Κρήτης, η Μαρία Τσαγκαράκη, θα εκπροσωπήσει την ελληνική ομορφιά στα καλλιστεία «Μις Κόσμος», που θα γίνουν τον επόμενο μήνα στην Κίνα! Η Μαρία, που στέφθηκε «Μις Κρήτη» το 2009 και αναπληρωματική «Σταρ Ελλάς» το 2010, αναχώρησε για την Κίνα το πρωί της Τετάρτης, αφού έκανε την τελευταία πρόβα με τα ρούχα που έβαλε στις αποσκευές της. Η εκπρόσωπός μας στον διαγωνισμό ομορφιάς έχει ύψος 1,76, έχει τελειώσει Φιλολογία και γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά. Ασχολείται με τους κρητικούς παραδοσιακούς χορούς και την κολύμβηση, ενώ έχει δηλώσει ένθερμη οπαδός του ΟΦΗ.

«Δεν έχω καθόλου άγχος γιατί έχω συμμετάσχει και σε άλλους διεθνείς διαγωνισμούς και πάνω – κάτω ξέρω πώς είναι τα πράγματα. Σημαντικό είναι να μπορείς να απολαμβάνεις κάθε στιγμή σε αυτή τη μοναδική εμπειρία», δήλωσε η 22χρονη, αποκαλύπτοντας πως το γούρι της θα είναι οι ευχές του κόσμου για ένα καλό αποτέλεσμα.

Λόγω του ότι η οικονομική κρίση «έφαγε» τα φετινά καλλιστεία, ο Βασίλης Πρεβελάκης αποφάσισε να στείλει στα «Μις Κόσμος» μία εστεμμένη από παλιότερη χρονιά. Αρχικά, την Ελλάδα επρόκειτο να εκπροσωπήσει η Αναστασία Σιδηροπούλου, αλλά δεν είχε δικαίωμα να πάρει μέρος σε διεθνή διαγωνισμό καθώς το 2010 στέφθηκε «Miss Teen World».«Ο κύριος Πρεβελάκης με πήρε ξαφνικά τηλέφωνο και μου το ανακοίνωσε. Μου φάνηκε απίστευτο διότι είναι από τους κορυφαίους διαγωνισμούς παγκοσμίως και θα είναι για μένα μια εμπειρία ζωής η παραμονή μου εκεί για ένα μήνα», είπε η Μαρία και κατέληξε: «είναι πολύ σημαντικό να σου δίνεται μια ευκαιρία για κάτι καλύτερο να μην την χάσεις, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την εκπροσώπηση της ίδιας μας της χώρας»!

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου