26 Ιουλίου 2012

Κασιδιάρης: Ποιο όργανο αποφάσισε τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου;

Ερώτηση προς τον υπουργό Παιδείας κατέθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, σχετικά με τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Τι ρώτησε αναλυτικά και ποιες οι ενστάσεις του Το γεγονός ότι είναι απαράδεκτος ο αποκλεισμός της Βούλας Παπαχρήστου από τους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες στο Λονδίνο επεσήμανε στη Βουλή, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.
Ο ίδιος απηύθυνε και επίκαιρη ερώτηση στον υπουργό Παιδείας, προκειμένου να μάθει ποιο όργανο και ποια φυσικά πρόσωπα είναι αυτά που κρύβονται πίσω από την απόφαση του αποκλεισμού της Ελληνίδας πρωταθλήτριας.
Ο ίδιος είπε τα εξής:
"Η Βούλα Παπαχρήστου, Ελληνίδα πρωταθλήτρια τριπλούν, αναπαρήγαγε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σκωπτικό σχόλιο από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν σε ιστότοπους καθημερινά, το οποίο συλλήβδην, από τα κατεστημένα ΜΜΕ, κρίθηκε ως ρατσιστικό.
Αυτή η ετυμηγορία που υπέθαλψαν με ανακοινώσεις τους υποκριτικά, όλα τα κόμματα της αριστεράς, είχε ως αποτέλεσμα τον πρωτοφανή στα χρονικά του Ολυμπισμού, αποκλεισμό πρωταθλήτριας από τη συμμετοχή της στους Αγώνες του Λονδίνου, με απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της ίδιας που σε πολύκροτη υπόθεση εμπλοκής μονίμου μέλους της σε ποινικό αδίκημα, δεν εξέδωσε ούτε ανακοίνωση".
Εν συνεχεία, ρώτησε:
"Ποια φυσικά πρόσωπα και ποιο όργανο αποφάσισε τον αποκλεισμό της πρωταθλήτριας, στερώντας τη χώρα μας από ένα πιθανό μετάλλιο; Με ποια διαδικασία ελήφθη η απόφαση και σε ποια συγκεκριμένη διάταξη βασίστηκε;
Με ποιον ερμηνευτικό κανόνα κρίθηκε, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ε.Ο.Ε., ότι "…οι δηλώσεις (της) αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού»; Υιοθετεί η Ε.Ο.Ε. τα περί ρατσιστικού σχολίου και αν όχι, γιατί την απέβαλε;".

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου