8 Ιουλίου 2012

Έκαναν σεξ σε κοινή θέα ΕΞΩ από το αυτοκίνητο [Δεν τους βόλευε το αμάξι!

Εντάξει, το σεξ μέσα στο αυτοκίνητο σε απόμερα σημεία είναι λίγο πολύ συνηθισμένο. Τι γίνεται όμως όταν η πράξη μεταφέρεται έξω από το όχημα και μάλιστα σε πολυσύχναστο σημείο με κοινό που ζητωκραυγάζει; Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου σε παραλία της Πάτρας. Φαίνεται ότι το ζευγάρι δεν άντεχε άλλο τη μικρή χωρητικότητα του αυτοκινήτου και αποφάσισαν να… βγουν έξω για να συνεχίσουν την σεξουαλική τους απόλαυση υπαίθρια.
Μάλιστα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια άλλων ατόμων που είτε βρίσκονταν μέσα στα αυτοκίνητά τους, είτε είχαν ξαπλώσει στην παραλία λίγο πριν επιστρέψουν σπίτι απ’ τη διασκέδαση, όπως αναφέρει το dete.gr.
Το άγνωστο ζεύγος έφθασε στην παραλία γύρω στις 3 το πρωί και πάρκαρε στην παραλία, προς το μέρος του πρώην κάμπινγκ. Χωρίς να γίνονται αρχικά αντιληπτοί άρχισαν τις ερωτικές περιπτύξεις, όμως το πρόβλημα ξεκίνησε από τη στιγμή που… ο νεαρός άνοιξε την πόρτα του, αυτή του οδηγού, και κατέβηκε τραβώντας και την κοπέλα του.
Μάλιστα την οδήγησε στο μπροστινό μέρος, στο καπό, και άρχισε να της δίνει εντολές για το πώς να σταθεί προκειμένου να συνεχίσουν την πράξη!
Όσοι έτυχε να βρίσκονται μέσα σε σταθμευμένα ΙΧ που υπήρχαν πιο δίπλα, σάστισαν και δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν. Το ίδιο και παρέες νεαρών που βρίσκονταν στην παραλία. Αρκετοί άρχισαν να χειροκροτούν δυνατά φωνάζοντας διάφορα αυτοσχέδια συνθήματα, με την ελπίδα ότι το ζευγάρι θα ντραπεί και θα φύγει.
Αντ’ αυτού, η φλόγα του πάθους τους φούντωνε όλο και περισσότερο και …κράτησαν για αρκετή ώρα, μέχρι να… ολοκληρώσουν.

troktiko.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου