13 Ιουλίου 2012

Οικονομική στήριξη στον Σπαρτιάτη Θανάση Μήτρη για να κάνει την πολυπόθητη επέμβαση

Όλοι θυμόμαστε το τραγικό συμβάν που είχε συμβεί ανήμερα του Αγ. Κωνσταντίνου στην γέφυρα του Ευρώτα. Εκεί που ένας Ρομά εμβόλισε το αυτοκίνητο του συμπολίτη μας διαιτητή Θανάση Μήτρη. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα στην εντατική ο Σπαρτιάτης συμπατριώτης μας διαιτητής Θανάσης Μήτρης βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Για να ξεπεράσει όμως το πρόβλημα εντελώς και να μπει στην τελική διαδικασία αποκατάστασης θα πρέπει να κάνει μια πολύ σημαντική επέμβαση η οποία σε μεγάλο βαθμό θα επαναφέρει το κορμί του Θανάση. Η επέμβαση αυτή όμως χρειάζεται ένα σημαντικοί ποσό το οποίο αυτή την στιγμή η οικογένεια δεν έχει.
Γιαυτό το λόγο έχει ανοιχτεί ειδικός λογαριασμός στην Αγροτική Τράπεζα με αριθμό 4350100870826 και στο όνομα Πούλου Ευθυμια-Αθανάσιος Μήτρης και παρακαλείτε όποιος μπορεί να συνεισφέρει ότι μπορεί.
Ξέρουμε πολύ καλά ότι στην Σπάρτη πρώτα μετρά ο λόγος και μετά τα έργα μας. Μπορούμε και σε αυτή την περίπτωση εμείς όλοι ως αφανείς ήρωες της διπλανής πόρτας να σταθούμε στην δυσκολία που περνά ο νέος συμπολίτης μας και να του δώσουμε όλοι μαζί την δύναμη να γίνει εντελώς καλά και να επιστρέψει στην Σπάρτη πιο γερός απο ποτέ.
Πείτε πως απόψε αντί να πιούμε τον καφέ μας… αντί να πιούμε 1-2 ποτά παραπάνω… αντί να χαλάσουμε κάτι που δεν θα πιάσει τόπο ας τα ρίξουμε στον λογαριασμό της Αγροτικής Τράπεζας για το καλό του Θανάση μας…



report24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου