11 Ιουλίου 2012

Συμφώνησε με Φενέρ ο Μπατίστ!

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει από τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ για την απόκτηση του Μάικ Μπατίστ! Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «basketdergisi.com», ο Αμερικανός φόργουορντ έχει συμφωνήσει σε όλα με την τουρκική ομάδα, για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, αφήνοντας το «τριφύλλι» ύστερα από εννιά χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός έκανε την ύστατη προσπάθεια για να κρατήσει τον Μπατίστ στο ρόστερ του, κάνοντας του νέα βελτιωμένη πρόταση, αλλά σύμφωνα με το διαθέσιμο -και κουρεμένο- μπάτζετ.

Όμως, η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ από την αρχή έδειξε πόσο ήθελε τον Αμερικανό φόργουορντ με την πρότασή της να ξεπερνά κατά πολύ εκείνη του «τριφυλλιού».

Οι «βόμβες» τις Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος, κάνοντας λόγο για τη συμφωνία της τουρκικής ομάδας με τους δύο πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού.

Αρχικά με τον Ρομέιν Σάτο, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση για να φορέσει τη φανέλα του συλλόγου για τα επόμενα δύο χρόνια αλλά και του Μάικ Μπατίστ, με την επίσημη ανακοίνωση για τον «Μιχάλη» να αναμένεται την Τετάρτη (11/7).

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου