10 Ιουλίου 2012

Βιασμός 16χρονης στο Ρέθυμνο με σχέδιο του συντρόφου και της πεθεράς της


Μαζικό βιασμό από τέσσερις άντρες κατήγγειλε μία 16χρονη στο Ρέθυμνο, η οποία έπεσε θύμα σε υπόθεση σωματεμπορίας, με εμπλοκή μάλιστα της πεθεράς της και του συντρόφου της.
Πρόκειται για μιας 16χρονη κοπέλα από την Βουλγαρία, την οποία η πεθερά της μαζί με τον Πακιστανό σύντροφο της την παραπλάνησαν και την οδήγησαν, το περασμένο Σάββατο, σε σπίτι στην περιοχή Καλονύχτη, εκτός Περάματος Μυλοποτάμου, όπου την «παρέδωσαν» σε τέσσερις άντρες.

Σύμφωνα με την ανήλικη, η οποία μένει στο Πέραμα με τον σύντροφο της, η πεθερά της της είχε υποσχεθεί εργασία σε ταβέρνα της ευρύτερης περιοχής. Όμως, αντί της συγκεκριμένης εργασίας, την οδήγησαν στο σπίτι όπου ήταν το ραντεβού με τους τέσσερις βιαστές της, δύο Ινδούς και δύο Πακιστανούς.

Η ίδια δέχτηκε απειλές για να μην αποκαλύψει τα όσα της συνέβησαν. Εκείνη όμως πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος, όπου κατήγγειλε τον πολλαπλό βιασμό της.

Η Ασφάλεια Περάματος, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Ρεθύμνου, εντόπισε του σωματέμπορούς και τους συνέλαβαν. Μαζί συνελήφθησαν και οι τέσσερις άντρες που τη βίασαν.

Όλοι οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα μεταξύ των οποίων σωματεμπορία και βιασμό ανήλικης.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου